O nama

Agrose d.o.o

od 2018 god.

Kompanija Agrose d.o.o je započela sa svojim radom 2018. godine. Nakon višegodišnjeg uzgajanja pitomog šipurka kroz poljoprivredno gazdinstvo i brend Plantaža šipka Petrović, naša želja za zdravim proizvodima opredelila nas je da uđemo u preduzetničke vode.

Naš imperativ je bio da zdrave proizvode radimo očuvavajući prirodu. Sa ponosom možemo da kažemo da smo jedna od retkih porodičnih firmi koja posluje po načelima cirkularne ekonomije i zero waste pokreta.

Naša vizija je da naši proizvodi budu visoko kvalitetni, a ujedno kontrolisani od njive do trpeze.

Stoga često kažemo da mi pozajmljujemo, a ne oduzimamo od prirode.

Ulje od šipka za kožu

Naši proizvodi

sveže sa naše plantaže

Podizanje zasada šipurka

Održavanje zasada

Rezidba

Prodaja sadnog materijala

Otkup sirovine šipurka

Uslužno pasiranje voća

Dodatne usluge

zero waste

Kompanija Agrose pruža usluge podizanja zasada šipurka, održavanje zasada, rezidbe, preko nas takođe možete da obezbedite sadni materijal.
U želji da naše znanje i iskustvo podelimo sa svima koje interesuje uzgoj kultivisanog šipurka, otvoreni smo za saradnju i pružanje individualnih konsultacija oko podizanja i nege zasada, rezidbe i obezbeđivanja sadnica. Kod nas takođe možete izvršiti i otkup sirovina, u vidu šipurka ili pasiranog voća.

Gostovanja

priča kompanije Agrose

Da saznate više o priči kompanije Agrose, pogledajte snimke naših gostovanja u TV emisijama, kao i novinarske reportaže o Plantaži šipka Petrović: